Diorama
paisatges

2011

​​​[Sèrie de 5 collages/assemblages]

1958. ​A partir d'una postal de 1958 del paisatge nevat i el llac gelat de Puigcerdà; una rèplica del Simca Presidence de 1958 sobre un mapa de carreteres de 1958.  Joc de miralls i sostre interior verd metàl·lic.

 

​​​​Jungfrau. ​A partir d'una foto de calendari de la muntanya suïssa Jungfrau (jove noia verge, en alemany). El castell de capses de caramels suïssos Ricola  és el castell on viu la jove verge. El paisatge es completa amb postals de muntanyes de Suïssa i la silueta de tres excursionistes, els pretendents que inicien l'ascens a la muntanya amb l'objectiu de seduir a la jove verge. Dos arbres marquen la sortida, sota la mirada, entre incrèdula i inquietant, d'una vaca.


Y qué arte la del ciervo en su marco triangular
A partir d'una estrofa de la cançó El lejano oeste del Sr. Chinarro: Peligro indefinido advertía una señal. Y qué arte la del ciervo en su marco triangular. Sobre la foto del paisatge de bosc, cérvol de fang, pintura acrílica i banyes de paper i cartró.
 

KreuzbergeA partir d'una foto de calendari de la muntanya suïssa Kreuzberge (entre muntanyes, en alemany). Entre el turó i les muntanyes, al xalet suís, fet amb capses de caramels suïssos Ricola, han penjat banderins pels arbres perquè estan de festa. Però nosaltres no arribem a veure la festa entre muntanyes, només la veuen el grup de gent que baixa pel telefèric i les vaques que pasten al turó, sota la vigilància de la gossa pastora.


Felina. 
A partir de la postal d'una pin-up amb biquini d'estampat de lleopard, sortint amb actitud felina d'entre les palmeres i un peu lleugerament avançat, com a punt d'entrar en una bassa. Recreació d'un oasis per a l'entorn, amb sis palmeres de plàstic i miralls sobre cartró.