Diorama
paisatges
2011

​​​[Sèrie de 5 collages/assemblages]

1958. ​​A partir d'una postal de 1958 del paisatge nevat i el llac gelat de Puigcerdà; una rèplica del Simca Presidence de 1958 sobre un mapa de carreteres de 1958.  Joc de miralls i sostre interior verd metàl·lic.

 

​​​​​​Jungfrau. ​A partir d'una foto de calendari de la muntanya suïssa Jungfrau ​(jove noia verge, en alemany). El castell de capses de caramels suïssos Ricola  és el castell on viu la jove verge. El paisatge es completa amb postals ​​de muntanyes de Suïssa i la silueta de tres excursionistes, els pretendents que inicien l'ascens a la muntanya amb l'objectiu de seduir a la jove verge. Dos arbres marquen la sortida, sota la mirada, entre incrèdula i inquietant, d'una vaca.


Y qué arte la del ciervo en su marco triangular​​​​​​​​​​​A partir d'una estrofa de la cançó El lejano oeste del Sr. Chinarro: Peligro indefinido advertía una señal. Y qué arte la del ciervo en su marco triangular. Sobre la foto del paisatge de bosc, cérvol de fang, pintura acrílica i banyes de paper i cartró.
 

Kreuzberge. A partir d'una foto de calendari de la muntanya suïssa Kreuzberge (entre muntanyes, en alemany). Entre el turó i les muntanyes, al xalet suís, fet amb capses de caramels suïssos Ricola, han penjat banderins pels arbres perquè estan de festa. Però nosaltres no arribem a veure la festa entre muntanyes, només la veuen el grup de gent que baixa pel telefèric i les vaques que pasten al turó, sota la vigilància de la gossa pastora.


Felina. A partir de la postal d'una pin-up amb biquini d'estampat de lleopard, sortint amb actitud felina d'entre les palmeres i un peu lleugerament avançat, com a punt d'entrar en una bassa. Recreació d'un oasis per a l'entorn, amb sis palmeres de plàstic i miralls sobre cartró. 

 

1958
1958

Collage i assemblage. Caixa de 39 x 14 x 14 cm.

press to zoom
Jungfrau
Jungfrau

Collage i assemblage. Caixa de 32 x 28 x 12 cm.

press to zoom
Y qué arte la del ciervo...
Y qué arte la del ciervo...

Collage i assemblage. Caixa de 42 x 41 x 6 cm.

press to zoom
Kreuzberge
Kreuzberge

Collage i assemblage. Caixa de 47 x 15 x 15 cm.

press to zoom
Felina
Felina

Collage i assemblage. Cub de metacrilat de 20 x 20 cm.

press to zoom